Mușețelul și beneficiile sale uimitoare

Florile de mușețel au numeroase implicații asupra sănătății datorită nivelului lor ridicat de antioxidanți. În timp ce, fiecare persoană este familiarizată cu ceaiul de mușețel, beneficiile acestei plante pot fi foarte eficiente și sub altă formă, prin intermediul cremelor și soluțiilor bio care au în compoziția lor mușețelul. Astfel vă puteți răsfăța cu proprietățile vindecătoare ale unei plante minune.

Beneficiile mușețelului la nivelul tenului includ reducerea semnelor de îmbătrânire prematură, cum ar fi ridurile, tonusul scăzut al pielii și pistruii datorită antioxdianților prezenți. Aceste semne apar atunci când pielea este frecvent expusă elementelor nocive ale mediului, cum ar fi razele ultraviolete, poluarea, fumatul și altele.

Astfel, mușețelul este un aliat foarte eficient în prevenirea unor astfel de probleme inestetice. Alegeți o cremă nutritivă bio pentru față, cu mușețel, care să aibă la bază o combinație de ingrediente active. Hrănește, calmează și ajută la regenerarea țesuturilor, conferind strălucire și finețe epidermei, întârziind îmbătrânirea pielii.

Efectele mușețelului pentru păr și scalp sunt multiple. În primul rând, îi oferă părului o strălucire excelentă, în timp ce pielea sensibilă a scalpului va fi calmată și protejată. Șamponul pentru volum și strălucire, cu mușețel, are o triplă acțiune:

întărește rădăcina firului de păr îndepărtând excesul de sebum, curăță delicat scalpul și activează circulația sanguină la nivelul acestuia. Împiedică formarea mătreții, conferind strălucire naturală firului de păr și previne uscarea prin hidratare intensivă datorită extractului de mușețel. Are efect antiinflamator, analgezic, antiseptic, antidepresiv.

Pielea din zona axilei este foarte sensiblă, necesitând o îngrijire deosebită. În ceea ce privește anti-pespirantul pe care decizi să-l folosești, ar trebui să fii foarte atentă la ingredientele pe care le conține. Mușețelul poate fi un ingredient minune, având proprietăți de calmare.

Alegeți un deo roll-on-ul antiperspirant, cu mușețel și rozmarin, care nu conține particule de aluminiu și coloranți artificiali, are la baza o formulă bogată în plante BIO, care calmează pielea după epilare și îi conferă un parfum plăcut și proaspăt.

Poate nu te-ai fi gândit, dar mușețelul este recomandat și pentru igiena orală. Acesta este indicat persoanelor cu o dantură sensibilă ce au nevoie de produse delicate care să combată durerile.

Pasta de dinți pentru fortificare și protecție, cu extract de mușetel are la bază o combinație specială de plante medicinale recunoscute pentru capacitatea de a proteja dintii împotriva cariilor, tartrului și de a ameliora simptomele parodontozei. Utilizată în mod frecvent, pasta de dinți oferă o senzație de prospețime cavității bucale.

Așadar, mușețelul poate fi inclus foarte ușor în rutina ta de îngrijire și astfel, să profiți din plin de beneficiile acestei plante minune.