Ce încearcă VISELE noastre să ne transmită? Nu ignorați niciodată aceste SEMNE importante din vis

Visele noastre, adesea, sunt purtătoarele unor mesaje ale subconștientului. Fie că visezi zborul sau căderea, mesajele sunt cifrate.

Dacă visezi că zbori, înseamnă că trebuie să îți îndeplinești o dorință sau că ești pe punctul de a lua o decizie foarte importantă pentru viața ta. Este un vis destul de des întâlnit.

Dacă visezi cădere în gol, de cele mai multe ori, semnifică faptul că ai pierdut controlul a ceva și că trebuie să îl recâștigi.

Dacă visezi că cineva te aleargă sau te urmărește și vrea să te prindă, este un simbol al temerilor și greutăților din viața ta. Acest vis te îndrumă să îți înfrunți dificultățile.

Dacă te visezi gol(goală), este un simbol al faptului că ești speriat(ă) și nesigur(ă) în viață, nu știi pe ce cale să apuci.

Moartea în vis simbolizează sfârșitul unui capitol din viața ta, nu moartea în sine, în planul fizic real.

Dacă vezi foc în vis, înseamnă că o transformare va avea loc, în curând, în viața ta.

Femeia însărcinată în vis semnifică o schimbare majoră ce se va petrece în curând în viața ta. Bucură-te de ea.

Apa în vis este semn bun. Simbolizează curățarea și purificarea. Trebuie să deslușești ceva, să afli, să cureți.

Dacă visezi bani, ei simbolizează fie o lipsă a lor în viața reală, fie un program subconștient pe care ți l-ai însușit, o dorință acută de creștere financiară.

Dacă visezi că faci dragoste cu un străin, trebuie să îți pui niște întrebări. Nu cumva îți cenzurezi dorințele sexuale? Ești nefericit în relația ta prezentă? Poate nu ai încredere în tine și în potențialul tău.

Visele noastre încearcă să ne transmită ceva. Dacă suntem atenți la ele, vom reuși să ne înțelegem mai bine și să ne găsim calea în viață, calea de care noi avem nevoie.