Usturoiul în lapte – amelioreaza astmul, pneumonia, tuberculoza, afecțiunile inimii, insomnia, artrita, tusea și multe alte boli

Aceasta bautura este un remediu medicinal si face minuni in privinta sanatatii, in general. Se numeste lapte cu usturoi, deoarece se prepara dintr-un amestec de usturoi si lapte cald.

Reteta

Ingrediente

500 de ml de lapte

10 catei de usturoi curatat si pisat

2 sau 3 lingurite de zahar brun

250 de ml de apa

Preparare si folosire

Pune apa si laptele intr-o oala. Adauga usturoiul si pune oala pe foc. Asteapta pana cand amestecul incepe sa fiarba. Flacara trebuie sa fie medie; nu te opri din amestecat, pana cand amestecul se evapora pana la jumatate. Strecoara si adauga zaharul. Bautura este gata pentru a fi servita!

Beneficii:

Astm – Consuma o cana din acest amestec in fiecare noapte, pentru a alina simptomele astmului.

Pneumonia – Vei trata cu succes pneumonia consumand cate o cana de lapte cu usturoi de trei ori pe zi.

Probleme cardiace – Laptele cu usturoi reduce in mod eficient nivelul colesterolului LDL, previne formarea chegurilor imbunatatind sistemul circulator. Daca prepari baututa cu lapte sarac in grasimi, el va fi si mai eficient in tratarea problemelor cardiace.

Artrita – Daca bei lapte cu usturoi in fiecare zi, vei reduce simptomele artritei, precum si inflamatiile si durerea.

Insomnia – Laptele cu usturoi te va ajuta sa scapi de insomnii, datorita compusilor din usturoi.

Tusea – In combinatie cu turmericul, aceasta bautura este grozava in tratarea tusei persistente. De aceea poti pregati lapte cu usturoi si turmeric pentru tratarea tusei. Usturoiul are puternice efecte antibacteriale, care reprezinta un remediu uimitor pentru tuse.

Daca adaugi putina miere, vei obtine un expectorant grozav, ca sa scapi de tuse.

Impotenta si sterilitate – Aceasta bautura este un remediu excelent pentru impotenta si sterilitate. Tot ce trebuie sa faci este sa-l consumi regulat!

Sciatica – Aceasta bautura este cunoscuta ca fiind un remediu destul de bun pentru tratarea nervului sciatic. Consumul acestui remediu pentru o perioada mai lunga te va ajuta sa reduci durerea cu succes.