Zina Dumitrescu, transfigurată! Refuză să mai mănânce și a ajuns piele și os.

Zina Dumitrescu trece prin clipe grele. Ajunsă la 82 de ani, fosta creatoare de modă a slăbit enorm, ajungând aproape de nerecunoscut. Ba mai mult, se pare că nici problemele de sănătate nu-i dau pace. Potrivit unor apropiați, „mama Zina” suferă de Alzheimer.

Într-una din rarele sale apariții televizate, Zina Dumitrescu pare complet transfigurată. „Așa am fost întotdeauna”, a declarat fosta creatoare de modă la Agenția Vip, în momentul în care Cristian Brancu, moderatorul emisiunii de la Antena Stars, a remarcat că Zina Dumitrescu a slăbit enorm.

Probleme de sănătate pentru Zina Dumitrescu. Apropiații se așteaptă la ce e mai rău
Zina Dumitrescu nu trece prin momente tocmai plăcute. Din ultimele informații, se pare că starea fostului designer se înrăutățește pe zi ce trece. Directorul azilului unde este internată aceasta, mărturisește că se așteaptă la orice.

„E din ce în ce mai rău. În ultimele luni, starea sa de sănătate nu a mai fost aceeași. Ne așteptăm la orice. Dar sperăm să o mai avem printre noi cât mai mult timp. Dacă nu ar fi venit să o viziteze, era posibil să nu o mai vadă niciodată în viață” , a dezvăluit Ioan Cassian, referitor la starea de sănătate a „mamei Zina”.

Totodată, acesta a explicat că fostul creator de modă beneficiază în permanență de analize medicale și o îngrijire adecvată, în azilul de lux unde este internată.

Ba mai mult, este liberă să-și petreacă timpul așa cum își dorește, Ioan Cassian mărturisind că obișnuia să o însoțească la diverse evenimente.

În ultima vreme însă, Zina Dumitrescu nu a mai dorit să participe la niciun eveniment, refuzând toate invitațiile: „Înainte mai mergeam la o pizza, la un mall. Acum nu vrea să mai plece. Iese în curte, în grădină. Citește mult și face rebusuri, cu asta-și ocupă timpul” , a declarat patronul azilului