Remediul natural pentru pleoapele căzute. Te costa doar 1 leu:

Datorita pierderii colagenului si elastinei, pielea isi pierde tonusul si elasticitatea. In consecinta, pleoapele incep sa se pleosteasca, un proces cunoscut ca ptoza (sau pleoapa cazuta).

Cea mai frecventa cauza a ptozei este imbatranirea pielii. De asemenea, in cazul tinerilor, problema pleoapelor poate fi o urgenta datorita factorilor ereditari. Ca rezultat, pleoapa superioara cade peste ochi si gene, facandu-te sa pari mai in varsta, obosit sau suparat.

Internetul ofera multe modalitati care promit sa creeze un miracol si sa elimine aceasta problema estetica in doar un minut. Problema este ca majoritatea acestor tehnici nu au nici o baza stiintifica si pot face mai mult rau decat bine.

Nu pierde bani si timp pe toate aceste pastile „minunate” inutile.

Aici sunt de asemenea multe modalitati alternative de tratare, cum ar fi masaje si masti de casa. Astazi vom vorbi despre una dintre cele mai eficiente cai de atac. Deruleaza in jos pentru a afla mai multe informatii.

Colagenul este o proteina care asigura elasticitatea si forma pielii. El este, de asemenea, responsabil pentru reinnoirea celulelor. Deficienta acestei proteine este cea care duce la imbatranirea prematura si la aparitia unei pleoape cazute.

Pentru a restabili echilibrul de proteine, astazi vom invata cum sa facem o masca de oua. Multi oameni nu sunt constienti de efectele benefice ale oualor asupra pielii. Deoarece aceasta masca este folosita de foarte multe femei, pot spune ca vei fi uimita de rezultate.

Aceasta masca este foarte simpla de pregatit. Nu necesita costuri sau echipamente speciale. Pentru a incepe, ca de obicei inainte de procedurile cosmetice, trebuie sa cureti pielea de machiaj si excesul de ulei. Acum, pielea ta este complet gata sa preia toate substantele nutritive utile din masca.

In primul rand, sparge oul si separa albusul de galbenus. Apoi, trebuie sa aplici albusul pe pleoape cu un tampon de bumbac. Ai grija, deoarece daca albusul intra in ochi, poate sa il irite. In cazul contactului, clateste imediat ochii cu apa.

Dupa aplicare, asteapta pana cand ALBUSUL este complet uscata. Acum o poti spala de pe piele. Aceasta masca este atat de eficienta incat vei vedea imediat o imbunatatire notabila, pielea va arata mai stransa si proaspata.